Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Mottó: Tanévben tanulj azért, hogy nyáron csak szórakozhass!

Közlemény!

Egyesületünk Nyugdíjas klubja 2018.01.01-től önálló klubként működik a bérleményben a MASZSZ neve alatt.

A továbbiakban érdeklődni Serfőző Vera klubvezetőnél lehet a 06-20/947-11-59-es telefonszámon.

 

Nyugdíjas karácsony 2016

Az önkormányzat támogatásával gazdag karácsonya volt a nyugdíjas klubnak. Vendégeink a jó hangulatban még táncra is perdültek.Az önkormányzat támogatásával gazdag karácsonya volt a nyugdíjas klubnak. Vendégeink a jó hangulatban még táncra is perdültek.

Közös ünneplés a 25. évfordulón

- Közélet

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat zuglói szervezete és a Zuglói Független Nyugdíjas Klub tagjai együtt ünnepelték az egyesületek 25 éves évfordulóját és az idősek világnapját kedden.

Bővebben: Közös ünneplés a 25. évfordulón

Ünnepi hangversenyen a Stefániában

Állandó vendégei vagyunk a Honvéd Kulturális Központnak, s azon belül is a Pénzügyőr Zenekarnak. Örömmel tettünk eleget ezúttal is meghívásuknak.

Serfőző Verácska népszerűsítésével 64 vendég élvezhette a magas színvonalú hangversenyt, ebből csak a Studium Generale Zuglói Egyesületből nyugdíjasok, pedagógusok, 24-en voltunk ott.

Ki kell emelnünk Ács Judit műsorvezetését. Kellemes hangjával, csodálatos szöveggel, a művek ismertetésével megidézte a régi hangversenyek hangulatát, ahol Zelinka Tamás töltötte be -máig felejthetetlenül- ezt a szerepet.

Kapi-Horváth Ferenc karmestert mi mindenhova követjük. Ezen az estén is élvezhettük játékosságát, míg Nyers Alex karmester úrnak a katonás pattogását. Nem fáradtunk el a „rezes bandától”, sőt újra és újra színpadra kértük a karmestereket. A ráadások után egyszer csak mégis vége lett! A zenekar minden tagjának és a szervezőknek is nagyon köszönjük ezt a szép estét!

 

Baráthné Éva

az egyesülettől résztvevők nevében

Copyright © 2024 Studium Generale Zuglói Egyesület Rights Reserved.