Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Mottó: Tanévben tanulj azért, hogy nyáron csak szórakozhass!

Toldi vetélkedőnk összegzése


2020 őszére meghirdetett Toldi témakörű vetélkedőnkre szép számú, 31 válasz érkezett, melyek kivétel nélkül gondos, elmélyült munka eredményei. Örülünk a válaszadók korcsoport szerinti megoszlásának, - 11 fő diák, 7 fő dolgozó, 13 fő nyugdíjas- hiszen témaválasztásunkkal az iskolásokat és az idősebbeket akartuk elsősorban megszólítani.

 
Örömünkre szolgál az is, hogy több esetben osztálytársak, baráti-, családi kisközösségek munkáját vehettük kézbe, vagy éppen egy nyugdíjas klub tagjai ösztönözték egymást a részvételre.
Hozzánk érkezett felnőtt véleményekből tudjuk, hogy jó volt kilépni a mindennapokból, és újra felfedezni Arany János csodálatosan gazdag nyelvezetét.
 
Köszönjük szépén beküldőink munkáját és lelkesedését!
 

Eredmények

Nyugdíjasok:

A maximális 99 pontot egyedül Kálmánné Kovács Virág nyugdíjas érte el.
A nyugdíjasok II helyezettjei és a III. díj tulajdonosa a Kerékgyártó utcai nyugdíjas klub tagjai lettek.


Diákok:

A diákok (12-15 éves) közül a Heltai Gáspár Általános Iskola tanulói érték el az I., II., és III. helyezést, továbbá a Zeneiskolából egy versenyzőnk is III. helyezett lett.
A Munkácsy Mihály Általános Iskolából érkezett megfejtések is kevés téves válasszal érkeztek. Tanítványaink közül ketten vettek részt a vetélkedőn.
Köszönjük szépen a Zeneiskola 8 megfejtését (2 fő diák, 4 fő dolgozó, 2 fő nyugdíjas), a szervező tanárnőnek a munkáját.

Copyright © 2024 Studium Generale Zuglói Egyesület Rights Reserved.